Svi Sveti – 31. nedjelja kroz godinu

svi svetiSljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – DUŠNI DAN, Spomen svih vjernih pokojnika
• U. – Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova
• S. – Sv. Karlo Boromejski, biskup
• Č. – Sv. Emerik
• P. – Sv. Leonard
• S. – Sv. Engelbert

Sljedeća nedjelja je 32. NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Danas je svetkovina SVI SVETI. Mise su nedjeljnim rasporedom. Sveta misa za sve naše pokojne na groblju kod mrtvačnice u Čakovcu je u 15,00 sati.

2. Danas je prva nedjelja u mjesecu studenome. Molimo za svećenička i redovnička zvanja. Svoj dar za sjemenište možete ostaviti pri izlazu iz crkve.

3. Sutra, u ponedjeljak 2. studenoga 2015. je DUŠNI DAN – Spomen svih vjernih pokojnika. Svete mise su u 7,00 i 18,00 sati. Molitva Srednjeg časa kod grobnice franjevaca na groblju Čakovec je u 11,45 sati.

4. Na blagdan SVIH SVETIH i DUŠNI DAN vjernici mogu dobiti POTPUNI OPROST, koji se može namijeniti samo za pokojne. Da se dobije potpuni oprost potrebno je: pohoditi crkvu u kojoj treba izmoliti Oče naš i Vjerovanje, primiti sv. Pričest i ispovijediti se, ako je to potrebno, te izmoliti molitvu na nakanu Sv. Oca Pape. Taj se oprost dobiva od podneva 31. listopada, pa do ponoći 2. studenoga. Vjernici koji pobožno pohode groblje, te se makar u duhu pomole za vjerne pokojne, dobivaju oprost koji mogu namijeniti samo za duše u čistilištu.

5. Slijedeće nedjelje, 8. studenoga 2015. je susret FSR-a u 16,00 sati.

6. Listopadske pobožnosti su uz večernju misu. Molitva krunice je u 17,30 sati, a sveta misa u 18,00 sati.

7. Hvala obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8 . Tisak: ZVONA – naš župni list, Glas Koncila, Mali Koncil, Brat Franjo…