9. NEDJELJA KROZ GODINU

bezgresno_srce_marijino1[1]Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Ferdinand
• U. – POHOD BLAŽENE DJEVICE MARIJE
• S. – Sv. Justin, mučenik
• Č. – Sv. Marcelin i Petar, mučenici
• P. – PRESVETO SRCE ISUSOVO
• S. – BEZGREŠNO SRCE MARIJINO

Sljedeća nedjelja je DESETA NEDJELJA KROZ GODINU.
1. U utorak, 31. svibnja 2016. je DVANAESTI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe.

2. RADOVI NA CRKVI
Započeli smo radove na fasadi crkve. Potičemo stoga sve vjernike – dobročinitelje da se uključe i pomognu, prema svojim mogućnostima.
Svi koji žele i imaju mogućnosti donirati novčana sredstva za našu župu, mogu to učiniti u župnom uredu ili uplatom na žiro račun; uplatnice su na stoliću za tisak. HVALA SVIMA KOJI POMAŽU!
Prošle godine imali smo desetu aukciju darovanih slika i time smo prikupili jedan dio novčanih sredstava. Ostalo je dosta slika. Slikama smo smanjili cijene. Možete kupiti sliku i time dati udio u obnovi crkve. Slike možete pogledati u našoj vjeronaučnoj dvorani.
HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

3. Danas u crkvi sv. Nikole, biskupa u 19,00 sati održati će se koncert u spomen 100. godišnjice rođenja fra Miroslava Grđana, franjevca rođenog u Čakovcu. Koncertno slavlje će uveličati i Gradski pjevački zbor “Josip Štolcer Slavenski”.

4. Sljedeće nedjelje je skupština FSR-a u 17,00 sati.

5. U ponedjeljak, 06. lipnja 2016. je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća
u 19, 30 sati.

6. Kroz mjesec svibanj su svibanjske pobožnosti uz večernju misu: u 18,30 sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,00 sati je večernja sv. misa.

7. Tisak: ZVONA – naš župni list, G. Koncila, MAK, i ostali glasnici…