9. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Kvirin Sisački, biskup i mučenik
• U. – Sv. Bonifacije, biskup i mučenik
• S. – Sv. Norbert, biskup
• Č. – Sv. Robert
• P. – PRESVETO SRCE ISUSOVO
• S. – Bezgrešno Srce Marijino

Sljedeća nedjelja je DESETA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Danas je prva nedjelja u mjesecu. Molimo za duhovna zvanja i darujemo za
sjemenište. Svoj dobrovoljni prilog možete ostaviti na izlazu iz crkve. Hvala Vam na Vašoj dobroti.

2. Danas je susret FSR-a u 17,oo sati.

3. U utorak, 5. lipnja 2018. je DVANAESTI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe.

4. Trodnevna duhovna obnova za blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika naše župe započinje u nedjelju, 10. lipnja i traje do utorka, 12. lipnja 2018. Predvoditelj je fra Ivica Miklenić, gvardijan Franjevačkog samostana Sv. Ivana Krstitelja iz Varaždina.
Program trodnevnice: 18,3o: Molitva krunice i ispovijed
19,oo: Večernja misa
20,oo: Procesija do kipa sv. Antuna i molitva za bolesne, roditelje, djecu i sve naše potrebe
5. Sljedeće nedjelje, 10. lipnja 2018. u 9,oo sati je MISA ZAHVALNICA prigodom završetka školske i vjeronaučne godine za sve naše vjeroučenike, učitelje i roditelje. Potičemo roditelje i djecu da ne zaboravimo preko ljeta da je svaka nedjelja Dan Gospodnji pa nastojmo redovito sudjelovati na svetoj misi.

6. DANI SV. ANTUNA PADOVANSKOG SE NASTAVLJAJU…
U nedjelju, 10. lipnja 2018. u 20,oo sati biti će otvorenje izložbe poštanskih maraka pod nazivom “Sv. Franjo Asiški i ekologija”. Voditelj je fra Vatroslav Frkin, provincijski arhivar i knjižničar Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu.

7. U PONEDJELJAK, 11. lipnja 2018. bit će predstavljanje knjige “KOMUNISTIČKI PROGON I MUČENIŠTVO BLAŽENOGA ALOJZIJA STEPINCA”, postulatora kauze i autora mons. dr. sc. Juraja Batelje s početkom u 20,oo sati. Mons. Batelja će tom prigodom predvoditi misno slavlje u 19,oo sati – drugi dan trodnevnice.

8. ŽUPNO HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU je u subotu, 30.06. 2018. Cijena je 50,oo kn po osobi. HODOČAŠĆE MAJCI MILOSTI NA TRSAT je u subotu, 25. kolovoza 2018.
Cijena po osobi je 120,oo kn. Kod prijave se uplaćuje i preuzima autobusna karta.
10. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.
11. Tisak: Letak o trodnevnoj duhovnoj obnovi i samom blagdanu sv. Antuna Padovanskog, ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…