7. USKRSNA NEDJELJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Polion i Euzebije
• U. – Sv. Ferdinand
• S. – POHOD BLAŽENE DJEVICE MARIJE
• Č. – Sv. Justin, mučenik
• P. – Sv. Marcelin i Petar, mučenici
• S. – Sv. Karlo Lwanga i drugovi, mučenici

Sljedeća nedjelja je NEDJELJA PEDESETNICE – DUHOVI.

1. Danas na misi u 11,oo sati je Prva sveta pričest. Roditeljima čestitamo, a naše prvopričesnike preporučamo u Vaše molitve.

 

2. Sutra, u ponedjeljak, 29. svibnja 2017. je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u 19,3o sati. Molili bi vijećnike da uzmu pozivnice u sakristiji.

 

3. Naš brat i župljanin fra Josip Sedlar podnio je Provincijalnom ministru fra Iliji Vrdoljaku molbu za primanje svetoga reda prezbiterata. Njegovo prezbitersko ređenje biti će 17. lipnja 2017. godine u 10,oo sati u Katedrali u Zagrebu. U slučaju da postoji neka zapreka vezana uz službu u koju će biti zaređen, molili bi vjernike neka se jave u župni ured, da možemo javiti Provincijalnom ministru. Hvala svima na molitvama i trudu koji ste uložili u rast zvanja našega brata. Fra Josipa preporučamo i dalje u Vaše molitve i pozivamo Vas na njegovo ređenje. Molili bi vjernike da se jave u župni ured radi prijevoza. Autobus će biti organiziran besplatno.

 

4. U utorak, 30. svibnja 2017. je DVANAESTI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

 

5. Kroz mjesec svibanj su SVIBANJSKE POBOŽNOSTI uz večernju misu: u 18,3o sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,oo sati je večernja sv. misa.

 

6. Otvorena je XI. DOBROTVORNA IZLOŽBA DAROVANIH SLIKA. Kupnjom slika uključujete se u obnovu unutrašnjosti crkve. Slike možete pogledati i kupiti u dvorani župe.

 

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

 

8. Tisak: Glas Koncila, ZVONA i ostali glasnici…