5. USKRSNA NEDJELJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. –  Sv. Izidor Ratar
• U. – Sv. Margareta Kortonska, pokornica
• S. – Sv. Paškal Bajlonski, redovnik
• Č. – Sv. Feliks Kantalicijski, redovnik
• P. – Sv. Celestin I., papa
• S. – Sv. Bernardin Sijenski, prezbiter

Sljedeća nedjelja je ŠESTA USKRSNA NEDJELJA.
1. Danas je druga nedjelja u mjesecu svibnju kada slavimo Majčin dan. Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva. Svim majkama čestitamo Majčin dan.

2. Sutra, 15. svibnja 2017. u 19,oo sati kreće hodočašće u Lurd i Francusku ispred naše crkve. Molili bi hodočasnike da dođu 20 minuta prije.

3. U utorak, 16. svibnja 2017. je DESETI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

4. Župni vjeronauk je po redovitom rasporedu. U subotu, 20.05. imaju 4. razredi u 09,oo sati. U nedjelju, 21.05. iza mise u 09.oo sati imaju 1. i 2. razredi.

6. Kroz mjesec svibanj su SVIBANJSKE POBOŽNOSTI uz večernju misu: u 18,3o sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,oo sati je večernja sv. misa.

7. Otvorena je XI. DOBROTVORNA IZLOŽBA DAROVANIH SLIKA. Kupnjom slika uključujete se u obnovu unutrašnjosti crkve. Slike možete pogledati i kupiti u dvorani župe.

8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

9. Tisak: Glas Koncila, nova ZVONA i ostali glasnici…