4. USKRSNA NEDJELJA – NEDJELJA DOBROG PASTIRA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Bl. Ulrika Nish
• U. – Sv. Katarina Bolonjska
• S. – GOSPA TRSATSKA
• Č. – Sv. Ignacije iz Laconia
• P. – Sv. Leopold Bogdan Mandić
• S. – Gospa Fatimska

Sljedeća nedjelja je PETA USKRSNA NEDJELJA.
1. Danas je prva nedjelja u mjesecu svibnju. Svojim molitvama i darovima sjećamo se naših odgojnih ustanova. Na izlazu iz crkve možete ostaviti dobrovoljni prilog za sjemenište. Hvala Vam na Vašoj dobroti.

2. Danas, poslije svete mise u 9,oo sati biti će susret roditelja prvopričesnika.

3. Danas, 07. svibnja 2017. je skupština FSR-a u 17,oo sati.

4. U utorak, 09. svibnja 2017. je DEVETI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

5. Ispovijed krizmanika, roditelja i krizmanih kumova je u petak, 12. svibnja 2017., u 19,3o sati. Slavlje svete Potvrde biti će u subotu 13. svibnja 2017. u 11,oo sati. Djelitelj svete potvrde biti će preč. Josip Koprek, delegat varaždinskog biskupa. Naše krizmanike preporučamo u Vaše molitve.

6. Kroz mjesec svibanj su SVIBANJSKE POBOŽNOSTI uz večernju misu: u 18,3o sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,oo sati je večernja sv. misa.

7. Hodočašće u Lurd i Francusku je od 15. – 21. svibnja 2017. Ima još mjesta. Možete se prijaviti još danas.

8. Otvorena je XI. DOBROTVORNA IZLOŽBA DAROVANIH SLIKA. Kupnjom slika uključujete se u obnovu unutrašnjosti crkve. Slike možete pogledati i kupiti u dvorani župe.

9. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

10. Tisak: Glas Koncila, ZVONA i ostali glasnici…