6. USKRSNA NEDJELJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Augustin Kanterberijski
• U. – Sv. Marija Ana Parades
• S. – Sv. Polion i Euzebije
• Č. – UZAŠAŠĆE GOSPODNJE – SPASOVO
• P. – Pohod Blažene Djevice Marije
• S. – Sv. Justin, mučenik

Sljedeća nedjelja je SEDMA USKRSNA NEDJELJA.

1. U vjerounaučnoj dvorani možete pogledati filatelističku izložbu “Bezgrešna i cvijeće”.

2. Sutra, u ponedjeljak, 27. svibnja 2019. je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u 19,3o sati. Molili bi vijećnike da uzmu pozivnice u sakristiji.

3. U utorak, 28. svibnja 2019. je JEDANAESTI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo, zavjetujmo se i zagovorimo sv. Antunu, osobito u prigodi 20. obljetnici naše Župe.

4. U četvrtak, 30. svibnja 2019. je svetkovina UZAŠAŠĆA GOSPODINA NAŠEGA ISUSA KRISTA – SPASOVO. Svete mise su u 7,oo; 9,oo i 19,oo sati.

5. Sljedeće nedjelje, 2. lipnja 2019. nakon dječje mise je župni susret za vjeroučenike 1. i 2. razreda i njihovih obitelji. Održati ćemo ga na livadi i dječjem igralištu preko puta crkve i škole. Ponesite sportsku odjeću.

6. Naša župa Čakovec Jug biti će domaćin završnice Nacionalne katoličke malonogometne lige od 13.-15. lipnja 2019. Molio bih da se jave obitelji za prihvat 60 mladih nogometaša s 13. na 14. lipanj s osiguranim – 1 noćenje + večera i doručak. Možete se javiti u župni ured, te koliko mladih možete primiti.

7. ŽUPNO HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU je u subotu, 22. lipnja 2019. Prijave se primaju u župnom uredu. Cijena je 50,oo kn po osobi. Kod prijave se uplaćuje i uzima autobusna karta.

8. HODOČAŠĆE MAJCI MILOSTI NA TRSAT je u subotu, 31. kolovoza 2019.
Cijena po osobi je 120,oo kn. Kod prijave se uplaćuje i preuzima autobusna karta.

9. Kroz mjesec svibanj su SVIBANJSKE POBOŽNOSTI uz večernju misu: u 18,3o sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,oo sati je večernja sv. misa.

10. Nastavljamo sa gradnjom pila SV. JOSIPU u ulici Zinke Kunc kod teniskog igrališta. Molimo vjernike naše župe, osobito ulica gdje će biti pil da nam budu na pomoći.

11. U suvenirnici možete nabaviti broncirane kipove sv. Antuna, male i velike, kao što je na našem trgu.

12. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

13. Tisak: nova ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…