5. uskrsna nedjelja

DUHSVETI[1]Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Florijan
• U. – Sv. Gothard
• S. – Sv. Dominik Savio
• Č. – Sv. Dujam Solinski
• P. – Bl. Ulrika Nisch
• S. – Sv. Katarina Bolonjska

Sljedeća nedjelja je ŠESTA USKRSNA NEDJELJA.

1. Danas je prva nedjelja u mjesecu svibnju. Svojim molitvama i darovima sjećamo se naših odgojnih ustanova. Na izlazu iz crkve možete ostaviti dobrovoljni prilog za sjemenište. Hvala Vam na Vašoj dobroti.

2. Danas, poslije svete mise u 9,00 sati biti će susret roditelja prvopričesnika i dogovor za slavlje Prve Pričesti koja će biti u nedjelju 17. svibnja 2015. u 11 sati.

3. Danas, u 17,00 sati je skupština FSR-a.

4. Ispovijed krizmanika, roditelja i krizmanih kumova je u petak, 8. svibnja 2015., u 18,00 sati. Slavlje svete Potvrde biti će u subotu 09. svibnja 2015. u 11,00 sati. Djelitelj svete Potvrde biti će mons. Josip Mrzljak, biskup varaždinski. Naše krizmanike preporučamo u Vaše molitve.

5. Kroz mjesec svibanj su svibanjske pobožnosti uz večernju misu: u 18,30 sati je zajednička molitva krunice i litanije Majke Božje, a u 19,00 sati je večernja sv. misa.

6. Molili bi hodočasnike koji idu na hodočašće DOČEK PAPE FRANJE U SARAJEVO I MEĐUGORJE od 05.-07. lipnja 2015. godine da potvrde svoju prijavu i uplate hodočašće. Treba se prijaviti Uredu za prijavu i registraciju vjernika u Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije.

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: G. Koncila, ZVONA, MAK,…