5. NEDJELJA KROZ GODINU – SVJETSKI DAN BRAKA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Gospa Lurdska
• U. – Sv. Eulalija
• S. – Sv. Katarina Ricci
• Č. – Sv. Valentin, mučenik
• P. – Sv. Klaudije
• S. – Sv. Julijana

Sljedeća nedjelja je ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Danas je Svjetski dan braka. Svim bračnim parovima čestitamo na bračnim obljetnicama.

2. Sutra, u ponedjeljak 11. veljače 2019. je blagdan GOSPE LURDSKE I SVJETSKI DAN BOLESNIKA. Na misi u 18,oo sati podijeliti ćemo sakrament bolesničkog pomazanja te moliti za sve bolesnike, zdravstvene djelatnike i volontere.

3. Sljedeće nedjelje, 17. veljače 2019. nakon dječje mise u 9,oo sati biti će župni susret za vjeroučenike 4. – 7. razreda i njihovih obitelji.

4. Zbog velikog zanimanja vjernika za hodočašće od 26. – 28. travnja 2019. godine – IN MEMORIAM P. IVAN LONČAR – hodočastiti će još jedan autobus u znak sjećanja na fra Ivana Lončara – graditelja naše crkve – u povodu 20. godina od osnutka naše Župe. Hodočastilo bi se u Ilok na njegovo grobno mjesto te bi u iločkoj crkvi sv. Ivana Kapistrana imali misu za p. Ivana. Pri tom bismo hodočastili u grad heroj Vukovar, Borovo Naselje, Svetište Gospe od Utočišta u Aljmašu te posjetili Kopački rit, naše hrvate u Subotici, grad Osijek i Đakovo. Cijena hodočašća za drugi autobus je 1.200,oo kuna. Uplata je odmah. Smještaj je u hotelu Slavonija u Vinkovcima jer mjesta za spavanje nema u Vukovaru. Prioritet imaju oni koji su na listi čekanja. Program hodočašća je isti.

5. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

6. Tisak: Nova ZVONA – naš župni list, Glas Koncila, Mali Koncil i ostali glasnici…