4. KORIZMENA NEDJELJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Hugo
• U. – SV. Franjo Paolski, pustinjak
• S. – Sv. Rikard
• Č. – Sv. Izidor Seviljski, biskup i crkveni naučitelj
• P. – Sv. Vinko Ferrer
• S. – Sv. Celestin I., papa

Sljedeća nedjelja je PETA KORIZMENA NEDJELJA.

1. U utorak, 2. travnja 2019. je TREĆI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo, zavjetujmo se i zagovorimo sv. Antunu, osobito u prigodi 20. obljetnici naše Župe.

2. U srijedu, 3. travnja 2019. je skupština FSR-a poslije večernje svete mise.

3. Korizmeni križni put je petkom i nedjeljom u 17,3o sati, prije večernje mise.

4. U trgovini METSS uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

5. Sljedeći ponedjeljak, 11. travnja 2019. je preduskrsna duhova obnova. Od 18,3o-19,oo sati je priprema i mogućnost za ispovijed; 19,oo – misno slavlje; 19,45 – duhovni nagovor fra Stanka Belobrajdića. Pozvani ste svi!

6. ZAHVALNO HODOČAŠĆE U ZNAK SJEĆANJA NA FRA IVANA LONČARA biti će od 26. – 28. travnja 2019. Program možete pročitati na oglasnoj ploči. Prijave se primaju u župnom uredu. Susret svih hodočasnika je u utorak, 2. travnja u 19,3o sati u župnoj dvorani. Susret je obvezan za sve hodočasnike.

7. U tijeku je proslava 20. godina naše župe te želimo postaviti dva nova sakralna obilježja ili pila: 1. SV. JOSIPU I BL. ALOJZIJU STEPINCU. Pozivamo sve vjernike naše župe, osobito ulica gdje će biti pilovi da nam budu na pomoći materijalnoj i organizacijskoj.

8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

9. Tisak: ZVONA, Glas Koncila, MAK, Vendelin i ostali glasnici…