32. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – Sv. Jozafat, biskup i mučenik
U. – Sv. Didak Alkalski, redovnik
S. – SV. NIKOLA TAVELIĆ, prezbiter i mučenik
Č. – Sv. Albert Veliki, biskup i crkveni naučitelj
P. – Sv. Ivan Trogirski
S. – SV. ELIZABETA UGARSKA, zaštitnica Franjevačkog svjetovnog Reda

Sljedeća nedjelja je TRIDESET I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. U subotu, 17. studenoga 2018. je blagdan sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice Franjevačkog svjetovnog reda i FRAME. Za ovaj blagdan želimo se pripraviti trodnevnicom od (srijede -petka; 14.11. -16.11. 2018.). Franjevačka krunice je u 17,2o sati. Svečana sveta misa je u 18,oo sati. Svim članovima FSR-a i FRAME čestitamo njihovu nebesku zaštitnicu.

2. U subotu, 17. studenoga svetu misu u 18,oo sati predslavi don Damir Stojić, studentski kapelan iz Zagreba. Nakon toga slijedi molitveni program. Pjevati će duhovna glazbena grupa Božja pobjeda. Sve Vas pozivamo na ovu duhovnu obnovu, a osobito naše mlade. Plakat je na oglasnoj ploči.

3. Sljedeće nedjelje, 18. studenoga nakon dječje mise u 9,oo sati biti će župni susret 1. i 2. razreda i njihovih obitelji.

4. Svete mise za sljedeću, 2019. godinu možete predbilježiti u župnom uredu.

5. ZAHVALNO HODOČAŠĆE U LISABON naše župe biti će od 26.06. – 01.07.2019. Tom prigodom zahvaliti ćemo dragom Bogu u rodnoj kući sv. Antuna Padovanskog te posjetiti FATIMU I SANTIAGO DE COMPOSTELA. Program možete uzeti na stoliću za tisak ili pročitati na oglasnoj ploči. Prijave se primaju u župnom uredu.

6. U trgovini METSS uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: ZVONA, Glas Koncila, Mali Koncil, i ostali glasnici…

9. Sljedeće nedjelje, 18.11.2018. u 16,oo sati u Franjevačkom samostanu sv. Nikole susret je zajednice Vjera i svjetlo. Susreti su to za sve osobe s intelektualnim teškoćama i invaliditetom i svim drugim ljudima dobe volje koje žele svoje vrijeme darovati tim osobama. Svake treće nedjelje u mjesecu su susreti.