31. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

P. – Sv. Emerik
U. – Sv. Leonard
S. – Sv. Engelbert
Č. – Bl. Ivan Duns Škot, bl. Gracija Kotorski
P. – POSVETA LATERANSKE BAZILIKE
S. – Sv. Leon Veliki

Sljedeća nedjelja je TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Danas je prva nedjelja u mjesecu studenome. Molimo za svećenička i redovnička zvanja. Svoj dar za sjemenište možete ostaviti pri izlazu iz crkve. Hvala Vam na Vašoj dobroti.

2. Danas je susret FSR-a u 16,oo sati.

3. Sljedeće nedjelje, 11. studenoga 2018. nakon dječje mise u 9,oo sati biti će župni susreti za vjeroučenike 4, 5, 6. i 7. razreda i njihovih obitelji. Molimo djecu da se odazovu susretu

4. Svete mise za sljedeću, 2019. godinu možete predbilježiti u župnom uredu.

5. ZAHVALNO HODOČAŠĆE U LISABON naše župe biti će od 26.06. – 01.07.2019. Tom prigodom zahvaliti ćemo dragom Bogu u rodnoj kući sv. Antuna Padovanskog te posjetiti FATIMU I SANTIAGO DE COMPOSTELA. Program možete uzeti na stoliću za tisak ili pročitati na oglasnoj ploči. Prijave se primaju u župnom uredu.

6. U trgovini BETEX uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: ZVONA, Glas Koncila, Mali Koncil, i ostali glasnici…