3. USKRSNA NEDJELJA

dobri pastirSljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Stanislav, biskup i mučenik
• U. – Sv. Julije I., papa
• S. – Sv. Ida
• Č. – Sv. Benedikt Josip Labre
• P. – Bl. Damjan de Veuster
• S. – Sv. Bernardica Soubirous

Sljedeća nedjelja je ČETVRTA USKRSNA NEDJELJA.
1. Danas je skupština FSR-a u 17,30 sati. Ako netko osjeća poziv za Franjevački svjetovni Red pozivamo da se prijavi u župnom uredu.

2. Sljedeća nedjelja je 4. Uskrsna Nedjelja ili Nedjelja Dobrog Pastira. To je Svjetski dan molitve za duhovna zvanja. Budimo ustrajni molitelji na tu važnu nakanu Crkve.
Naša Varaždinska biskupija ga obilježava istoimenim Festivalom, na koji dolaze zborovi mladih naših župa i redovničkih zajednica, a Festival „Dobri Pastir 2016“ otvara naš biskup mons. Josip Mrzljak. Organizatori su Ured za crkvenu glazbu i Ured za pastoral duhovnih zvanja i ministranata.
Uoči nedjelje, počela bi trodnevnica.
U četvrtak, 14. travnja 2016. imao bi sv. Misu i euharistijsko klanjanje vlč. Siniša Dudašek, povjerenik Ureda za pastoral duhovnih zvanja i ministranata Varaždinske biskupije.
U petak, 15. travnja 2016. bio bi susret zajednica i mladih u 20,00 sati u župi sv. Nikole, biskupa.
U subotu, 16. travnja 2016. prijepodne bio bi susret ministranata svih Međimurskih župa.
FESTIVAL „Dobri Pastir 2016“ je sljedeće nedjelje, 17. 04. 2016. u našoj župnoj crkvi sv. Antuna s početkom u 16,00 sati. Pozivamo sve da dođete.
Na Festivalu bi sudjelovali i naši franjevački bogoslovi iz Zagreba koji bi animirali sv. Misu u 19,00 sati.

3. U utorak, 12. travnja 2016. je PETI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

4. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

5. Tisak: G. Koncila, ZVONA, MAK, i ostali glasnici…