KRŠTENJE GOSPODINOVO

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Feliks iz Nole
• U. – Sv. Pavao Pustinjak
• S. – Sv. Berard i Franjevački Prvomučenici
• Č. – Sv. Antun Opat
• P. – Sv. Liberata i Faustina
• S. – Sv. Marije

Sljedeća nedjelja je DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. Današnjom nedjeljom Krštenja Gospodinova liturgijski završava Božićno vrijeme i započinje VRIJEME KROZ GODINU.

2. Zahvaljujemo na lijepom primitku prigodom Blagoslova kuća i obitelji. Ako je netko izostavljen, a želi primiti Blagoslov neka se prijavi u župnom uredu.

3. U utorak 15. siječnja u 18.3o sati u našoj vjeronaučnoj dvorani u povodu 10. hodočasničkog spomen-pohoda u Gvozdansko bit će predstavljeno drugo dopunjeno i izmijenjeno izdanje monografije Damira Borovčaka „GVOZDANSKO – HRVATSKO VELEJUNAŠTVO BEZ SVJETSKOG UZORA“. Knjigu će predstaviti predsjednik ogranka Matice hrvatske Čakovec Ivan Pranjić, povjerenik HKV-a za Hrvatski sjever Ivan Jaklin i predsjednik Bratovštine Petar Zrinski Zlatko Bacinger.

4. U petak, 18. siječnja 2019. godine započinje „Molitvena osmina za jedinstvo kršćana“ i traje do sljedećeg petka, 25. siječnja, blagdana Obraćenje sv. Pavla, apostola.

5. Sljedeće nedjelje, 20. Siječnja 2019. nakon dječje mise u 9,oo sati biti će župni susret 1. i 2. razreda i njihovih obitelji.

6. U maloj trgovini na izlazu iz crkve možete nabaviti novi župni kalendar za 2019. godinu, ostale kalendare, nabožne predmete i dr…

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…