5. NEDJELJA KROZ GODINU – DAN ŽIVOTA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Petar Krstitelj, Pavao Miki i drugovi, mučenici
• U. – Sv. Koleta iz Corbie, djevica
• S. – Sv. Jeronim Emiliani
• Č. – Sv. Skolastika, djevica
• P. – BL. ALOJZIJE STEPINAC, biskup i mučenik
• S. – GOSPA LURDSKA – DAN BOLESNIKA

Sljedeća nedjelja je ŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU – SVJETSKI DAN BRAKA.

1. Danas je prva nedjelja u mjesecu. Molimo za duhovna zvanja i darujemo za
sjemenište. Svoj dobrovoljni prilog možete ostaviti na izlazu iz crkve.

2. Danas je prva nedjelja u mjesecu veljači i slavi se DAN ŽIVOTA. Crkva nas potiče da promišljamo o vrijednosti ljudskog života te da poštujemo, njegujemo i štitimo život od začeća do naravne smrti.

3. Danas je susret FSR-a u 16,oo sati.

4. U petak, 10. veljače proslaviti ćemo blagdan bl. Alojzija Stepinca. Proslava Stepinčeva je uz večernju svetu misu u 18,oo sati. Ususret Stepinčevu i Gospi Lurdskoj biti će trodnevnica koja će započeti u utorak 07. veljače i trajati do četvrtka, 09. veljače.

5. U subotu, 11. veljače je blagdan GOSPE LURDSKE I SVJETSKI DAN BOLESNIKA. Na misi u 18,oo sati podijeliti ćemo sakrament bolesničkog pomazanja.

6. Župna kateheza je po redovitom rasporedu. Slijedeće subote 11.2.svoj susret imaju djeca 4.razreda u 9 sati. Slijedeće nedjelje, 12. veljače je susret djece 1. i 2. razreda poslije svete mise u 9,oo sati.

7. Slijedeće nedjelje, 12. veljače 2017. je SVJETSKI DAN BRAKA, posvećen bračnim parovima, muževima i ženama kao stupovima obitelji, koja je temelj i Crkve i društva. Pozivamo i potičemo sve bračne parove i obitelji da dođu na svetu misu u 11,oo sati.

8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

9. Tisak: Glas Koncila, Mali Koncil, nova ZVONA i ostali glasnici…