4. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Valerije
• U. – Sv. Hijacinta Mariscotti, djevica
• S. – Sv. Ivan Bosco, prezbiter
• Č. – Sv. Veridijana
• P. – PRIKAZANJE GOSPODINOVO. SVIJEĆNICA
• S. – Sv. Blaž (Vlaho), biskup i mučenik

Sljedeća nedjelja je PETA NEDJELJA KROZ GODINU – DAN ŽIVOTA.

1. U petak, 2. veljače 2018. je blagdan PRIKAZANJE GOSPODINOVO ili SVIJEĆNICA, DAN POSVEĆENOG ŽIVOTA. Zahvaliti ćemo Bogu za sve redovnike, redovnice i Bogu posvećene laike u svijetu. Svete mise su u 7,oo; 9,oo i 18,oo sati. Blagoslov svijeća je na svim misama, a procesija je u 18,oo sati. Svijeće ćete moći uzeti u predvorju crkve uz dobrovoljni prilog.

2. U subotu, 3. veljače 2018. je blagdan sv. Blaža. Svete mise su u 7,oo i 18,oo sati. Blagoslov grla i jabuka je na svakoj misi.

3. Pozivamo sve bračne parove da obnove svoja bračna obećanja na SVJETSKI DAN BRAKA koji ćemo svečano proslaviti u nedjelju 11. veljače 2018. godine pod misom u 11,oo sati.

4. Sljedeći ponedjeljak, 5. veljače 2018. je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u 18,3o sati. Pozivnice možete uzeti u sakristiji.

5. ZAHVALNO HODOČAŠĆE U SVETU ZEMLJU naše župe biti će od 25.09. – 02.10.2018. Tom prigodom zahvaliti ćemo dragom Bogu u Isusovoj domovini za 20. godina od osnutka naše Župe koje će biti 2019. Duhovno i stručno vodstvo voditi će fra Darko Tepert – doktor biblijskih znanosti i arheologije, profesor na Katedri Svetoga pisma Staroga zavjeta na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Program možete pročitati na oglasnoj ploči. Prijave se primaju u župnom uredu.

6. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

7. Tisak: Glas Koncila i ostali glasnici…