4. NEDJELJA KROZ GODINU

svijećnica+2[1]Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Veridijana
• U. – PRIKAZANJE GOSPODINOVO. SVIJEĆNICA. Dan posvećenoga života
• S. – Sv. Blaž, biskup i mučenik
• Č. – Sv. Josip Leoniški, prezbiter
• P. – Sv. Agata, djevica i mučenica
• S. – Sv. Petar Krstitelj, Pavao Miki i drugovi, japanski mučenici

SLJEDEĆA NEDJELJA JE PETA NEDJELJA KROZ GODINU. DAN ŽIVOTA.
1. Već 20 godina čakovečka Župa svetog Nikole biskupa izdaje svoje mjesečno glasilo naziva „ZVONA“ – List Čakovečkih Župa u koje se uključila i naša župa svojim osnutkom. Jubilej će biti obilježen danas u 16,00 sati u Katoličkom domu.

2. U utorak, 2. veljače 2016. je blagdan PRIKAZANJE GOSPODINOVO ili SVIJEĆNICA, DAN POSVEĆENOG ŽIVOTA. Ujedno ćemo proslaviti i ZAVRŠETAK GODINE POSVEĆENOG ŽIVOTA, te zahvaliti za sve redovnike, redovnice i Bogu posvećene laike u svijetu. Svete mise su u 7,00; 9,00 i 18,00 sati. Blagoslov svijeća je na svim misama. Molili bi da svijeće ponesete od kuće.

3. U srijedu, 3. veljače je blagdan sv. Blaža. Svete mise su u 7,00 i 18,00 sati. Blagoslov grla i jabuka je na svakoj misi.

4. Slijedeće nedjelje, 07. veljače 2016. je susret FSR-a u 16,30 sati.

5. Slijedeće nedjelje, 07. veljače 2016. u 19,00 sati u župnoj dvorani biti će promocija knjige Vilima Karlovića, hrvatskog branitelja i logoraša „Preživio sam Vukovar i Ovčaru“.

6. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene
potrebe.

7. Otvorena je i dalje prodajna X. izložba darovanih slika. Kupnjom slika uključujete se u obnovu krovišta crkve i fasade na sjevernom dijelu crkve. Slike možete pogledati i kupiti u dvorani župe.

8. Danas će se u našoj župi predstaviti Terapijska zajednica“Moji dani“ iz Đurmanca, koja pomaže dečkima koji su upali u razne oblike ovisnosti.

9. Tisak: Glas Koncila i ostali glasnici…