34. NEDJELJA KROZ GODINU – ISUS KRIST KRALJ SVEGA STVORENJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi: 
• P. –  Sv. Franjo Antun Fasani, prezbiter
• U. – Sv. Jakov Markijski, prezbiter
• S. –  SVI SVETI FRANJEVAČKOG REDA 
• Č. – SV. ANDRIJA APOSTOL 
• P. – Sv. Natalija
• S. – Sv. Blanka 

Sljedeća nedjelja je PRVA NEDJELJA DOŠAŠĆA.

1. Danas, 26. studenoga 2017. s početkom u 16,oo sati u Katoličkom domu je predstavljanje knjige Zlatka Krznarića „Ti si svjedok“.

2. Sutra, u ponedjeljak, 27. studenoga 2017.  je sjednica Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća u vjeronaučnoj dvorani s početkom u 18,3o sati. Molili bi župne vijećnike da uzmu pozivnice u sakristiji.

3. Sljedeće subote, 2. prosinca 2017. u 10,oo sati je sveta misa za članove Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Međimurske županije.

4. Sljedeće subote, 2. prosinca 2017., uvečer u 18,oo sati je pred našom crkvom paljenje PRVE svijeće na adventskom vijencu. Tom prigodom će poslije mise nastupiti Hrvatsko pjevačko društvo “Jeka” iz Samobora. Koncert je besplatan.

5. Sljedeće nedjelje, 3. prosinca 2017. pod svetom misom u 9,oo sati je predstavljanje pripravnika za sakrament prve svete pričesti župnoj zajednici.

6. Sljedeće nedjelje, 3. prosinca 2017. biti će susret djece 1. i 2. razreda i njihovih obitelji poslije mise u 9,oo sati.

7. Udruga slijepih Međimurske županije organizira koncert „Glazba koja osvaja“, koji će se održati 3. prosinca 2017. godine, s početkom u 16,oo sati u Katoličkom domu. Cijena ulaznice iznosi 30,oo kuna.

8. Župni Caritas poziva sve osamdesetgodišnjake, osobe koje su rođene 1937. godine, ali i sve starije osobe, kao i one koji su bili prošle godine, na svetu misu na Nedjelju Caritasa 17. prosinca 2017. godine u 11,oo sati. Na svetoj misi ćemo svi zajedno zahvaliti dragom Bogu na njihovim lijepim godinama.

9. Prigodni program i susret djece sa svetim Nikolom uz prigodno darivanje za najmlađe je u utorak, 5. prosinca 2017. u 17,oo sati. Roditelji mogu svoju djecu, od najmanjih pa do 3. razreda uključivo, prijaviti u župnom uredu uz novčani prilog po 20,oo kuna do 1. prosinca. 

10. Svete mise za sljedeću, 2018. godinu možete predbilježiti u župnom uredu. 

11. U suvenirnici, na izlazu iz crkve možete nabaviti  kalendare za narednu 2018. godinu.

12. U trgovini METSS uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

13. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

14. Molili bi, ako tko želi darovati bor za našu crkvu za Božić, neka se javi u župni ured.

15. Tisak: nova ZVONA – naš župni list, G. Koncila, MAK…