32. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:
• P. –  Sv. Didak Alkalski, redovnik
• U. – SV. NIKOLA TAVELIĆ, prezbiter i mučenik
• S. –  Sv. Albert Veliki, biskup i crkveni naučitelj
• Č. – Sv. Ivan Trogirski
• P. – Sv. Elizabeta Ugarska, zaštitnica FSR-a
• S. – Bl. Salomeja Krakowska, djevica
Sljedeća nedjelja je TRIDESETA I TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. U petak, 17. studenoga 2017. je blagdan sv. Elizabete Ugarske, zaštitnice Franjevačkog svjetovnog reda i FRAME. Za ovaj blagdan želimo se pripraviti trodnevnicom od 14.11. -16.11. 2017. Franjevačka krunice je u 17,2o sati. Svečana sveta misa je u 18,oo sati. Svim članovima FSR-a i FRAME čestitamo njihovu nebesku zaštitnicu. 

2. U petak, 17. studenoga 2017. je obilježavanje 353. obljetnice smrti Nikole Zrinskog Čakovečkog i 26. obljetnice herojske obrane i žrtava Vukovara i Škabrnje. Sveta misa u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa je u 18,3o sati, a cijeli program obilježavanja možete vidjeti na oglasnoj ploči. Pozivamo Vas da u znak sjećanja na herojski grad Vukovar (18.11.1991.) upalimo svijeće i pomolimo se za sve žrtve Vukovara i naše Domovine Hrvatske.

3. Prigodni program i susret djece sa svetim Nikolom uz prigodno darivanje za najmlađe je u utorak, 5. prosinca 2017. u 17,oo sati. Roditelji mogu svoju djecu, od najmanjih pa do 3. razreda uključivo, prijaviti u župnom uredu uz novčani prilog po 20,oo kuna. 

4. Svete mise za sljedeću, 2018. godinu možete predbilježiti u župnom uredu. 

5. U srijedu, 15. studenoga 2017. poslije svete mise je susret volontera župnog Caritasa. U trgovini BETEX uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

6. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

7. Tisak: ZVONA – naš župni list, G. Koncila, MAK…