31. NEDJELJA KROZ GODINU

svi svetiSljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Alfonz Rodriguez
• U. – SVI SVETI
• S. – DUŠNI DAN. Spomen svih vjernika pokojnika
• Č. – Spomen svih pokojnih članova iz franjevačkih redova, Sv. Hubert
• P. – Sv. Karlo Boromejski, biskup, Dragutin, Dragica
• S. – Sv. Emerik
Sljedeća nedjelja je TRIDESET I DRUGA NEDJELJA KROZ GODINU.
1. U utorak, 1. studenoga je svetkovina SVI SVETI. Mise su nedjeljnim rasporedom: u 7,oo; 9,oo; 11,oo i 18,oo sati. Sveta misa za sve naše pokojne na groblju kod mrtvačnice u Čakovcu je u 15,oo sati.

2. U srijedu, 2. studenoga je DUŠNI DAN – Spomen svih vjernih pokojnika. Mise su u 7,oo i 18,oo sati. Molitva Srednjeg časa na groblju Čakovec je kod grobnice franjevaca u 11,45 sati.

3. POTPUNI OPROST za pokojnike čije su duše u čistilištu može postići:
Onaj tko pohodi groblje i u dane od 01. do 08. studenoga moli za pokojne.
Onaj tko na SVI SVETE ili DUŠNI DAN pohodi neku crkvu ili oratorij i ondje, uz sakramentalnu ispovijed i pričest, izmoli Oče naš i Vjerovanje, te moli na nakanu Svetoga Oca. Taj se oprost dobiva od podneva 31. listopada, pa do ponoći 2. studenoga.

4. Od danas je započelo zimsko računanje vremena. Svete mise radnim danom i nedjeljom su ujutro u 7,oo sati, a navečer u 18,oo sati.

5. Župni susreti za djecu svih razreda odvijaju se prema rasporedu. Raspored je postavljen na oglasnoj ploči, u listu čakovečkih župa – ZVONA i na web stranici naše župe. Župni susreti su obvezni.

6. Sljedeće nedjelje je susret FSR-a u 16,oo sati.

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: ZVONA – naš župni list, G. Koncila, MAK…