2. KORIZMENA NEDJELJA

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Eufrazija
• U. – Sv. Matilda
• S. – Sv. Longin
• Č. – Sv. Herbert
• P. – Sv. Patrik
• S. – Sv. Salvador

Sljedeća nedjelja je TREĆA KORIZMENA NEDJELJA.
1. U utorak, 14. ožujka 2017. je PRVI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

2. Ovaj tjedan započinje po 11. puta akcija Hrvatskog Caritasa „Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini“ od 13. – 19. ožujka 2017. pod motom „Moliti, raditi, rasti zajedno“. Molimo zajedno, ali i prikupljamo milodare. Sljedeće, 3. korizmene nedjelje milostinju koju ćemo skupiti namijeniti ćemo za pomoć najugroženijim stanovnicima BiH.

3. Sljedeće subote, 18. ožujka 2017. u 18.3o sati je susret za očeve u župnoj dvorani. Poštovani očevi, od srca Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem doprinesete ovim susretima korisnima za Vašu osobnu izgradnju i obitelj. Pozovite i druge očeve, vaše prijatelje, budite širitelji dobrih prigoda! Svi su dobrodošli!

4. Svetkovina SV. JOSIPA, zaručnika Bl. Dj. Marije koji pada na sljedeću nedjelju, 19. ožujka prenosi se u ponedjeljak, 20. ožujka. To je zaštitnik naše Domovine Hrvatske. Svete mise su u ponedjeljak: 7,oo; 9,oo i 18,oo sati.

5. U trgovini METSS uz blagajnu se nalazi “Caritasova košara” gdje se mogu ostaviti namirnice za one koji su najpotrebniji u našoj župi, također se trajne namirnice mogu donijeti u župni ured u uredovno vrijeme.

6. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

7. Tisak: Glas Koncila, Mali Koncil, nova ZVONA i ostali glasnici…