11. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Gervazije i Protazije
• U. – Sv. Romuald, opat
• S. – Sv. Silverije
• Č. – Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik
• P. – Sv. Ivan Fisher, biskup i sv. Toma More, mučenici
• S. – Sv. Josip Cafasso

Sljedeća nedjelja je svetkovina ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA.

1. U srijedu, 13. lipnja lijepo smo proslavili župnu svetkovinu sv. Antuna Padovanskog. Zahvaljujemo svima koji su pridonijeli u pripravi i tijeku slavlja. Hvala vjernicima koji su sudjelovali u trodnevnoj duhovnoj obnovi i proslavi sv. Antuna Padovanskog, našeg nebeskog zaštitnika.

2. ŽUPNO HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU je u subotu, 30.06. 2018. Cijena je 50,oo kn po osobi. Kod prijave se uplaćuje i uzima autobusna karta. Polazak je u 6,oo sati ujutro od crkve sv. Antuna.

3. HODOČAŠĆE MAJCI MILOSTI NA TRSAT je u subotu, 25. kolovoza 2018.
Cijena po osobi je 120,oo kn. Kod prijave se uplaćuje i preuzima autobusna karta.

4. Sljedeće nedjelje po odredbi naših biskupa od 10.12.2003. godine milostinja posljednje nedjelje u mjesecu lipnju namijenjena je za „PETROV NOVČIĆ“. Ovom kolektom svjedočimo našu povezanost i vjernost s Petrom naših dana i Katoličkom crkvom. Riječ je o vjerničkoj solidarnosti s papom da bi mogao obavljati redovite poslove, ali i priskočiti pojedinim mjesnim crkvama u pomoć pogotovu ako dođe do posebnih potreba. Primjerice, uslijed ratnih sukoba ili prirodnih nepogoda.

5. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

6. Tisak: nova ZVONA, Glas Koncila i ostali glasnici…