30. NEDJELJA KROZ GODINU

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi: 
• P. –  Sv. German
• U. – Sv. Alfonz Rodriguez
• S. –  SVI SVETI
• Č. – DUŠNI DAN – Spomen svih vjernika pokojnika
• P. – Spomen svih pokojnih članova Franjevačkih redova, Sv. Hubert
• S. – Sv. Karlo Boromejski, biskup
Sljedeća nedjelja je TRIDESETA I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU.

1. U srijedu, 1. studenoga je svetkovina SVI SVETI. Mise su nedjeljnim rasporedom: u 7,oo; 9,oo; 11,oo i 18,oo sati. Sveta misa za sve naše pokojne na groblju kod mrtvačnice u Čakovcu je u 15,oo sati. 

2. U četvrtak, 2. studenoga je DUŠNI DAN – Spomen svih vjernih pokojnika. Mise su u 7,oo i 18,oo sati. Molitva Srednjeg časa na groblju Čakovec je kod grobnice franjevaca u 11,45 sati za sve pokojne.

3. POTPUNI OPROST za pokojnike čije su duše u čistilištu može postići:onaj  tko pohodi groblje i u dane od 1. do 8. studenoga moli za pokojne;onaj tko na SVI SVETE ili DUŠNI DAN pohodi neku crkvu ili oratorij i ondje, uz ispovijed i pričest, izmoli Oče naš i Vjerovanje, te moli na nakanu Svetoga Oca. Taj se oprost dobiva od podneva 31. listopada, pa do ponoći 2. studenoga.   

4. Od danas je započelo zimsko računanje vremena. Svete mise radnim danom i nedjeljom su ujutro u 7,oo sati, a navečer u 18,oo sati.

5. Sljedeće nedjelje, 5. studenoga 2017. poslije svete mise u 9,oo sati je roditeljski susret za roditelje prvopričesnika.

6. Sljedeće nedjelje, 5.studenoga 2017. biti će susret djece 1. i 2. razreda i njihovih obitelji poslije mise u 9,oo sati.

7. Sljedeće nedjelje je susret FSR-a u 16,oo sati.

8. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

9. Tisak: ZVONA – naš župni list, G. Koncila, MAK…