2. USKRSNA NEDJELJA (BIJELA NEDJELJA) – Nedjelja Božanskoga Milosrđa

Sljedeći tjedan slavi se u Katoličkoj Crkvi:

• P. – Sv. Fidel Sigmaringenski, prezbiter i mučenik
• U. – SV. MARKO EVANĐELIST
• S. – Bl. Jakov Zadarski, redovnik
• Č. – Bl. Ozana Kotorska, djevica
• P. – Sv. Ljudevit Marija Grignon de Monfort
• S. – Sv. Katarina Sijenska, djevica i crkvena naučiteljica

Sljedeća nedjelja je TREĆA USKRSNA NEDJELJA.
1. Sutra, u ponedjeljak, 24. travnja 2017. je GODIŠNJE KLEČANJE U NAŠOJ ŽUPI. U 7,oo sati je sveta misa i klanjanje pred Presvetim. Presveto se izlaže od 7,3o sati i izloženo je do 12,oo sati. Poslije podne Presveto se izlaže u 16,oo sati do večernje mise u 19,oo sati. Svečanu svetu misu u 19,oo sati predvodi fra Tonio Vučemilović, gvardijan i župnik župe sv. Antuna Padovanskog iz Bjelovara.

2. U utorak, 25. travnja 2017. je SEDMI UTORAK – pobožnost Trinaest utoraka u čast sv. Antunu Padovanskom, zaštitniku naše župe. Molimo, zahvalimo i zagovorimo se sv. Antunu.

3. Slijedeće nedjelje, 30. travnja 2017. poslije svete mise u 9,oo sati bit će susret roditelja krizmanika. To je dogovor za slavlje svete Potvrde koje će biti u subotu 13. svibnja 2017. u 11,oo sati. Djelitelj svete Potvrde bit će preč. Josip Koprek, delegat varaždinskog biskupa. Molimo roditelje da obvezno dođu na ovaj susret ako žele da im dijete pristupi sakramentu svete Potvrde.

4. Ovaj tjedan župni vjeronauk je po redovitom rasporedu.

5. U četvrtak, 27. travnja je susret hodočasnika koji hodočaste u Lurd od 15.-21. svibnja 2017. u 19,3o sati u župnoj dvorani. Molili bi vjernike da ponesu na susret putnu ispravu s kojom će ići na put.

6. Otvorena je XI. DOBROTVORNA IZLOŽBA DAROVANIH SLIKA. Kupnjom slika uključujete se u obnovu unutrašnjosti crkve. Slike možete pogledati i kupiti u dvorani župe.

7. HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za crkvene potrebe. Pozivamo i ostale obitelji da pomognu u svojim mogućnostima svojim obiteljskim darom.

8. Tisak: Glas Koncila, nova ZVONA i ostali glasnici…